Lisbeth Karlsson föddes år 1948 på Mölndals sjukhus.1955 började hon i skolan och det året fick hon också sina första husdjur. Det var två tama möss som var gråa. Året efter utökades familjen och hon fick även kaniner. Tre år senare, år 1958 när Lisbeth var tio år åkte hennes familj och hon på semester till Piteå i norra Sverige. Där bodde de i tält men var tvungna att ta in på hotell istället för att deras tält blåste ner. 1964 fick dem en hund som hette Fia och Lisbeth gick i Husmoderskola under ett års tid, då var Lisbeth 14år. De tre närmsta åren hände mycket i Lisbeths liv. Hon var på språkresa i England, hon började började  jobba och utbilda sig till telegrafexpeditör och hon tog körkort. Året 1968 träffade Lisbeth Jan.1971 gifte de sig och Lisbeth flyttade till Soldatängen och började jobba på banken. Samma år föddes också Martin och Mikael. År 2005 fick Lisbeth sitt första barnbarn Albin. Lisbeth mår bra än idag.Slut

 

Text av Selma sandström.