Min pappa Frank

Min pappa Frank Lorentzon är 54 år gammal. Han har bott i Partille i sammanlagt 16 år, 5 år som vuxen och 11 år som ung! Nu bor han i en bostadsrätt i Timmerslätt. Han bor i Partille för att delvis trevligt och delvis nära till jobbet. Han jobbar som präst i Partille kyrka och som författare. När han var liten så bodde i Sävedalen i Partille. Han bodde med mamma, pappa och tre syskon. Hans bästa vän var och kanske är nu Gustav. Gustav var också en av de viktigaste personerna han visste. De lekte inte mycket men de pratade, diskuterade och läste. Hans favoritställe i Partille var biblioteket. En härlig händelse som hänt honom i Partille är när han och Gustav gick upp kl. 04:00 och lekte att världen gick under.

Hans drömmar som liten var att bli författare och resa jorden runt. Det han tyckte mest om att göra på fritiden var att läsa. En rolig och lite läskig sak han gjorde som 17 år var att fixa ett möte för ungefär tio skolor som blev 550 personer! Om han fick åka tillbaka i tiden så skulle han åka till år 1982 för att då var han nästan vuxen och hade flickvän och många vänner.

Han gillar schack, skriva och läsa böcker, spela rollspel och gå och äta med kompisar.