Mustafa Mohamed                                              

Mustafa Mohamed är 39 år. Han springer två och en halv mil varje dag. Han har sprungit mer än 200 lopp. Han är typ 171 cm lång och väger 54 kg. Hans favoritlåt är Till I Collapse med Eminem. Han bor på Röliden 8. Han har bott i sitt hus i 7 år. Mustafa favoritmat är pasta med spenat. Han kan göra lite mer än 50 armövningar. Han är född i Somalia. Han föddes 1 mars 1979. Han är den som orkar springa längst i Sverige. Mustafa Mohamed vann SM- guldet. Mustafa har sprungit Göteborgsvarvet i 13 år och han älskar att springa. Han springer mellan 10 till 17 mil varje vecka. Alla kallar honom Musse men han heter i verkligheten Mustafa. Han har en bror som heter Ahmed och är född 1976. Mustafa har löpt 3000 meter hinder. Han jobbar med description. Han har gått i fotboll för ganska längesedan. Mustafa Mohamed är gift med löparen Hanna Karlsson.