Nu ska jag berätta om hur mycket jag älskar mina vänner. Mina vänner betyder allt för mig, de finns alltid där för mig när jag behöver dem. De tröstar mig när jag är ledsen, de gör mig glad, de får mig att skratta och le. Även om vi kan bråka mycket ibland, så älskar jag dem.

Måndag
Jag hade på söndag fått reda på att min gammelmorbror hade dött i cancer. Han hade först ont i sitt öra och fick feber och liknande saker.

Sedan kom det bara sådär. Poff, liksom, han fick akut ont i magen och behövde åka in till akuten. Där såg de att cancern hade spridit sig till magsäcken. De gav honom tabletter, så han inte hade ont, men till sist så dog han av smärtan i magen.

Jag blev väldigt ledsen när jag fick reda på detta. Jag började gråta på en lektion! Men då fanns mina vänner där för mig och tröstade mig. Det var första gången någon i vår släkt drabbades av cancer.

Mina vänner är det bästa jag har, både tjejer och killar.


 

 

 

Fotbollen
Fotbollslaget är det bästa som finns. Jag har fått så många nya vänner.
Fotboll är något som jag älskar jättemycket. Vi har träningar på måndagar, onsdagar, fredagar och oftast matcher på helgen. Våra tränare är de bästa som finns.

Fotbollslaget, vänner, släkt och familj: Jag älskar er mest i hela världen, ni är verkligen de bästa som finns.<33 Ni har tagit över hela mitt hjärta.

På ett bra sätt då.;)

Ni har gjort mitt liv till det jag har nu och det livet är det bästa livet som finns!<33  

   

Leave a comment