Min mormor och morfar hade en hund som hette Laika. Laika hade svart mjuk päls som övergick till vit päls (nedåt). Hon hade bruna,snälla ögon. Hon hälsade alltid och var alltid glad när vi kom.

Efter några år så hade hon blivit gammal, sådär 14 människo  år. Hennes syn blev sämre och hon såg väldigt suddigt och hon gick runt i cirklar. Morfar och mormor var oroliga för deras hund. Laika fick stanna i deras sovrum för att inte bli irriterad eller aggressiv. Till vetrinären var det inte att tala om, för då så skulle de söva ner henne för typ 1000kr. Finns det ett annat sätt…?

Det är hemskt….Dom valde att göra det snabba sättet. Morfar tog ut Laika till gräsmattan. Han hade ett gevär med sig (På  fritiden är han jägare). Laika stod still och så…PANG! Hörs ett skott avfyras och tre stora droppar blod fall ned på gräset.Mormor stod och tittade på innifrån huset genom fönstret. Det var en ledsam dag för Mormor och Morfar, för oss alla. Laika hann att bli 14-15 år gammal. Jag minns henne fortfarande.

Kära mormor

Min Mormor var Snäll
Mormor Finns i Mitt Hjärta
R.I.P Kära Mormor

Leave a comment