Det var en flicka som hette Musa. Hon hade långt brunt hår och mörkbruna ögon.
Hon är kär i en kille som heter Alex. Han har brunt hår och blåa ögon. Dem går i en klass som heter Barcelona i årskurs 4. Under varje lektion brukar Musa titta på Alex i smyg. Men Alex var kär i en tjej som heter Filippa.

En dag berättade läraren att de ska spela en teater som heter Romeo och Julia. Sen skulle klassen ha teater Romeo och Julia. Musa fick rollen som Julia och Alex fick rollen som Romeo. Flippa blev avis på Musa när hon fick Rollen. Då grät Flippa. Då ville Filippa hämnas på Musa. Filippa skulle förstöra teatern. Filippa bestämde en plan. Hon skulle förstöra under sista repetitionen. Hon skulle hälla vatten över Musa. Flippa skulle just hälla vatten på Musa.Men i sista sekund så flyttade Musa sig och vattnet hamnade på golvet istället.

Då blev Filippa jätte jättearg.
-Allihopa sa: vad nu då allihopa? Flippa sprang hem så fort hon kunde innan dem
såg att det var hon. Men det fungerade inte därför att Flippa tappade sitt pennskrin utan att märka det. Alex kände genast igen pennskrinet och förstod att Flippa ville förstöra.

Alex bestämde sig då för att prata med Filippa. Han cyklade hem till henne och knackade på dörren. Flippa var hemma och öppnade tillslut.
– Varför vill du förstöra teatern? sa, Alex
– Det var inte jag , säger Flippa då
– Sluta! Jag vet att det är du, jag hittade ditt pennskrin precis där vattnet hamnade.

Filippa erkände tillslut och hon lovade att inte förstöra mer. Nästa dag så var det teaterdags och alla var nervösa. När Musa fick veta att det var Filippa så pratade Musa med Filippa och dem blev BFF. På teatern blev Alex kär i Musa och de kysstes. livet var helt fantastiskt och Alex och Musa blev pojkvän och flickvän och dem gifte sig och red på en enhörning i solnedgången.

Leave a comment