Kapitel 1  
Det var en gång en  pojke och en flicka som heter Erik och Kassandra och de skulle fira sin bröllopsdag. Dom skulle fira det med att  gå på restaurang.  Erik  spillde  på Kassandra och då skrattade hon och sen kysstes de.

Kapitel 2
Sen kom  hans första flickvän Jossan  och hon kasta ner glaset i marken för att hon blev svartsjuk. De blev ovänner och de slog varandra och Erik försökte skydda hans flickvän.

Kapitel 3
På kvällen så satt de på soffan och  kysstes  och  satt sig  och titade  på teven  och  börja  somna. Då kom Jossan och kidnappade Kassandra på  morgonen.  Erik gick till Kassandras rum och märkte att hon var borta.

kapitel 4                 
Erik förstod att det var hans första flickvän som tagit  Kassandra eftersom hans första flickvän var så svartsjuk. Då så sprang  Erik till sin första flickvän för att rädda Kassandra. Där hittade han mycket riktigt Kassandra och han räddade henne. Han låste  fast  hans första  flickvän i en lyktstolpe.  

Han tog hem Kassandra och ringde polisen och berättade för dem om vad som hade hänt. Polisen åkte och tog fast Jossan och satte henne i fängelse. Sen levde Kassandra och Erik lyckliga i alla sina dagar.

Slut

3 comments
 • Gunnel Carlsson
  Posted on 13 november, 2017 at 19:37

  En sådan spännand historia. Svartsjuka är en komplicerad sjuka. Gott att det slutade lyckligt för Erik o Kassandra.

  Reply
 • Thea
  Posted on 20 november, 2017 at 11:28

  Hej måste säga att har aldrig sett någon som heter/stavas Cassandra med K men tyckte det va bra att det va lite annorlunda.

  Reply
 • rebecca
  Posted on 21 november, 2017 at 13:48

  bra mycket bra. Fantastiskt

  Reply

Leave a comment