Jag och min farfar spelade mycket spel tillsammans det tyckte jag om. Vi tittade också på TV. Vi var nära vänner. Vi skrattade mycket tillsammans. Det var en hemsk dag då jag fick höra att farfar hade fått hjärtattack,han var död. Farfar blev bara 64 år gammal! Vi som hade haft så roligt tillsammans och spelat spel tillsammans. Jag var jätteledsen,det var jobbigt.

Vi bestämde oss för att besöka graven och lämna blommor och tända ljus. Jag var mycket ledsen en period efter att farfar dött. Mamma och pappa kom in i mitt rum och sa att vi hade ett fotoalbum inne i vardagsrummet med bilder på farfar. Jag blev överlycklig. När vi kom in i vardagsrummet tittade  jag på bokhyllan, ja mycket riktigt där stod fotoalbumet. Jag blev jätteglad. Det fanns många och fina bilder på farmor och farfar. Det var roligt, nu var jag inte ledsen mer. När vi hade tittat klart sa pappa: Klockan är mycket gå och lägg dig. Jag såg redan fram emot nästa dag då jag skulle titta på farfar. Min farfar kommer alltid finnas kvar för mig. Jag har så många fina minnen med farfar.

Min kattunge

Den är vit och grå.
Min katt har söta ögon.
Älskar honom så.

Leave a comment