Vem visste att fjärde världskriget skulle bryta ut . Klockan är 18:03 den 4 oktober år 2059. De är redan mörkt i sveriges kalla höst gator. Jag hade allt förr i tiden. Verkligen allt. En familj , en man ,2 barn ,ett stort hus. Allt försvann framför mina ögon. Först mitt hus , mina barn , tillslut min man. Jag hade hopp men de försvann. Jag var så lycklig , hoppet var så stort när jag klarade tredje världskriget med min familj. Jag trodde faktiskt att vi skulle kunna klara det fjärde också. Men gud har andra planer för mig. Jag vill bara ge upp men det kan jag inte. Jag måste kämpa för min familj. Hoppas dom skyddar mig från himlen för kriget är inte över ännu. 2020 så började det tredje världs -kriget mellan Donald Trump och Kim jong un. De var hemskt , hela världen rasade i bitar framför alla. Vem visste att världen var så mörk? Bara dom rikaste och maffian som klarade sig bäst. Många personer dog barn och vuxna. Ingen mat inget vatten. Att överleva det var en sak vi drömde om varje natt

Låt mig gå tillbaka några dagar innan jag förlorade. 1 Oktober kl 13:00. Jag och min man kollar på nyheter om vad som kommer hända i kriget. De är varmt inomhus men kallt ute. Barnen sitter i rummen och leker. ‘’Dom säger att kriget är nära och det kan vi känna ,Var försiktiga och var smarta, att försöka klara sig från det fjärde är viktigt’’ Sa kvinnan i teven. ‘’Vi tror att i det fjärde så kommer vi förlora mer än vad vi gjorde på det tredje och de skrämmer både folket och ministrarna , Presidenter’’ Fortsatte mannen bredvid henne. Jag kollade sakta på min man och frågade honom sakta ‘’Tror du att vi klarar oss?’’ . Han kollade på bilden som vi hängde upp på vägen för 3 år sen. Det var en bild på våra barn. ‘’Jadå, kolla vi klarade ju tredje. Det var tuft för båda ,men vi gjorde det och förlora ingen’’ Sa han med glädje och sorg som att han visste att nåt skulle hända. Jag la mitt huvud på hans axel och ropade på barnen. ‘’Kom och gosa med oss!’’ Så fort jag sa de så hörde jag stora steg av fötter som sprang till oss till soffan och kramade oss. ‘’När ska vi börja träna pappa?’’ Sa Maja mitt äldsta barn som är 10. ‘’Imorron nog de låter som en bra tid hoppas jag’’ Sa Min man. ‘’Ska vi gömma maten precis som vi gjorde i det tredje?’’ Sa mitt minsta barn Elsa som är 7. ‘’Jadå ,vill du hjälpa mamma med det nu?’’ Sa jag till henne och hon nickade och sprang till köket. När tredje världskriget hade börjat så var vi tvungna att spara och gömma maten. Alla började attackera varandra för att hitta mat. I mitten av hela köket så finns det en matta . På den mattan så finns det en dörr den dörren leder till ett litet matförråd som finns under marken. ‘’Okej Elsa ge mig bröd och smör och kött’’ Sa jag till henne och så flyttade jag på mattan sakta. ‘’Okej mamma!’’ Hon sprang till det söndriga kylskåpet och plockade ut dom sista grejerna som fanns i. Jag öppnade dörren och såg all mat vi försökte spara. De skulle ungefär räcka 12 månader om vi tar hand om de bra. Jag la in dom sista sakerna och låste dörren och la mattan tillbaka.

Dag 3
Kvällen är lång och allt jag känner är sorg. I mina små händer så håller jag i mina barn. Min man är borta och jag har ingen anning vad jag ska göra.’’Mamma…det gör ont..’’Sa lilla Elsa av smärta medans blodet rinner ner från hennes mage. ‘’Jag vet Elsa det blir bra tro mig , bara andas lugnt och ….och….stäng dina ögon. Du kommer vakna i en vacker plats med din syster’’Sa jag helt förkrossad. Tårarna faller och jag känner mig helt tom.’’Mamma?’’ sa Maja. ‘’Mmm gumman?’’ svarade jag henne. ‘’Kan du säga en av dina dikter som min sista önska?’’ Orden gjorde ont att höra men jag lyssnade på min dotter som har sin sista önskan. ‘’Ingen skall behöva säga farväl till sin familj. Ett barn skall inte behöva sörja sin far. Ingen far skall behöva dö ung. Ingen skall behöva mista en hjärtats kär i förtid. Systrar och fäder. Mödrar och söner. Alla ber för den dagen då muren kommer att rasa. Den dagen kriget bryter sig ut. Kom ihåg människans historia. Där blod har runnit som vatten.

Mord på oskyldiga. Där alla vägar till frihet är spärrade. Följ ditt hjärtas röst för det du tror på. För vi alla lever på samma jord. Se vad livet har att ge. Öppna ditt hjärta och känn dig fri. Låt oss leva ett liv i fred och ro. Där kärlek lever hand i hand. Vem vill eller kan förstå en moders sorg. Låt oss aldrig behöva det. Ha kraften att vara stark. Ha visheten att vara klok. Låt tiden föra oss närmare varandra. Låt kärlek övervinna hat. ‘’

Dag 4
Att få veta att sin man, sin partner som man ska ha med sig hela livet ,är död är något man inte kan beskriva. Det gör så ont att depressionen är min vän. Kriget har bara blivit värre. Det ser inte ut som att det kommer sluta så snart. Väntar bara till det är min tur. Ta mitt liv snälla jag orkar inte längre. Att hålla en sån stor smärta med sorg är något som ingen människa kan ta. Smärtan är nästan overklig.

Jag har ingen aning vart jag är. Gatan är tom och har hemska lukter av blod och svett. Jag går på den svarta ,blodiga vägen och där stoppas jag. rakt framför mig står 8 soldater som är emot vårt land. Som ska ta över och döda alla dom ser framför sig.

En av dom tar upp sin stora svarta Kpist och höjer den mot mig. Han siktar på mitt bröst och.

*BANG*

Så skjuter han mig. Jag faller sakta ner till marken, blod rinner ner och jag känner ingen smärta alls.Hur ska jag ens känna smärta när allt jag någonsin har älskat försvunnit.

Kriga inte, låt kärlek vara starkare än allt.

Leave a comment