Kom till den förbluffande moderna arenan.

Två mil utanför Göteborg ligger Sveriges modernaste arena. Mitt i centrala Partille ligger hon, Partille arena väntar på dig. Där kan du bowla, titta på kändisar som kan komma ibland när dom ska uppträda, äta snacks och mat och andra roliga saker.

En modern arena behöver naturligtvis en modern reklam. Och det är något Partille arena har. Reklamen innehåller bland annat Tove Wiréen, en känd sångerska, som spelar Partille arena. Det är hon som sjunger om Partille Arena. Tillsammans med henne finns flera andra biroller bland annat Enid Wärne. För att ta reda på mer om hur dessa två skådespelerskorna kände att vara med i reklamfilmen beslöt jag mig för att fråga ut dom närmare.

Blev du glad när dom valde just dig av alla barn att ha till reklamen?

Enid:“Jag blev väldigt glad.”

Varför blev du så glad att dom valde dig?

Enid:”Att dom valde just mig.”

Hur började din musik karriär?

Tove:”Jag började med teater på fritid i gymnasiet.”

Varför började din musikkarriär?

Tove:”För att jag aldrig gav upp.”

Hur lång tid tog det när dom skulle spela in reklamen?

Enid:”Det tog tre dagar.”

Varför tog det så lång tid?

Enid”Därför att man behövde stå still hela tiden.”

Gillar du det du gör?

Tove:”Ja, det är världens bästa jobb.”

Varför är ditt jobb det bästa världen?

Tove:”För att man får använda nästan hela kroppen och hjärnan.

Både Enid och Tove är rörande överens om att sjunga är väldens bästa grej.

Det låter ju så vackert svarar Enid. Det är ju så roligt att sjunga menar Tove. Jag har nästan alltid sjungit fortsätter Tove. Tove och Enid känner varandra lite sedan tidigare och blev väldigt glada när de båda skulle medverka i musikvideon för Partille Arena. Det var så roligt att lära känna varandra bättre svarar både Enid och Tove på frågan hur de kändes att spela in videon med någon de kände.

Förutom en fantastiskt ny och modern arena så har ju Partille Arena också mobilladdningsplatser. Så det finns många fler historier att berätta om denna Arena.

LÄMNA ETT SVAR