Personalen som alltid välkomnar kunderna med ett leende gör företaget till en väldigt trevlig plats. Bilia är ett företag som når ut till flera kunder då de har ett stort utbud av bilmärken som passar olika personer. Deras öppettider är passande för folk som inte har möjlighet att besöka företaget under vardagarna ändå har ett antal timmar på sig att ta en titt på bilarna under helgen.

Bilia Sävedalen öppnades under året 1986. Under den tiden har det aldrig skett ett rån. Det finns oftast massor av erbjudanden och de välkomnar alltid folk med ett stort leende och det gör även kunderna när de lämnar stället säger Thomas Klang som är chefen för Bilia Sävedalen. De öppnar kl 9.00 och stänger 18.00 på vardagar. På lördagar har de öppet mellan kl 11.00 och 15.00.

Det finns allt från små utspridda ställen där barn kan leka, butik med tillbehör för bilar och en verkstad. De säljer 5-10 bilar varje dag och de säljer även begagnade bilar. Bilia är Nordens största bilkedja med upp till 93 anläggningar.

De säljer Volvobilar som är det mest populära bilmärket i Bilia Sävedalen. Men de säljer även Renault och Dacia. I andra anläggningar kan man även hitta märken som BMW, Hyundai, MINI, Lexus och Toyota.

De nya Volvobilarna får de in av Volvofabriken i Torslanda där de även tillverkas och resten skeppas från Frankrike. Deras mest sålda bil är Volvo V70 och de har ingen minst såld bil för att alla säljs lika bra säger Thomas och personalen på Bilia Sävedalen.

Av: Maya.F 6B

LÄMNA ETT SVAR